Sportmassage Hoofddorp

Bent u toe aan een sportmassage in Hoofddorp, of benieuwd wat u daarvan kunt verwachten? Massagepraktijk Roland is een NGS gecertificeerd sportmasseur en zorgt graag voor het voorkomen of herstellen van een blessure aan de spieren. We zorgen ervoor dat we uw spierstelsel in goede conditie brengen, of het daar houden. Bovendien kunnen we eventuele blessures helpen om sneller te herstellen. Wat dat betreft kan een sportmassage in Hoofddorp op verschillende manieren van pas komen en u helpen bij de juiste behandeling van het lichaam, waarmee u graag sportieve prestaties levert.

Goede warming-up

De sportmassage in Hoofddorp valt onder andere goed toe te passen als de opwarming naar het doen van een grote inspanning. Het is als het ware een uitstekende warming-up voor de spieren, waarmee u zorgt voor een stimulerende massage. Het is na het uitoefenen van de activiteit verstandig om een ontspannende massage te ondergaan, die u kunt zien als een cooling-down. De sportmassage kan de spieren op die manier oppeppen, maar ze aan de andere kant ook weer tot rust laten komen op het moment dat u klaar bent met sporten.

Herstel versnellen met sportmassage

Daarnaast komt een sportmassage in Hoofddorp van massagepraktijk Roland goed van pas op het moment dat u last heeft van een (sport)blessure. Heeft u een spier verrekt, of merkt u dat u de laatste tijd moeite heeft om op een soepele manier te bewegen? Het is met een sportmassage mogelijk om het proces van herstellen te versnellen. U bent sneller hersteld van een sportblessure, waardoor u weer eerder de mogelijkheid heeft om wedstrijden te spelen, of intensief te gaan trainen. Als gecertificeerde sportmasseur kan massagepraktijk Roland u op een aantal verschillende manieren van dienst zijn, altijd op basis van een sportmassage van hoog niveau.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u advies over welke massage het best bij uw wensen of klacht past? bel dan naar 06-51985645 of vul het contactformulier in