shiatsu Hoofddorp

Shiatsu massage in Hoofddorp

Wilt u gebruik maken van Shiatsu in Hoofddorp? U kunt in Massagepraktijk Roland terecht, waar ik zorg voor Shiatsu therapie, waarbij Shiatsu letterlijk staat voor ‘vingerdruk’. Het is een preventieve therapie die al ruim 3.000 jaar geleden in Japan ontwikkeld werd. U maakt met Shiatsu in Hoofddorp gebruik van een therapie die uiteindelijk afstamt van de Traditionele Chinese geneeswijze, net als bijvoorbeeld de accupunctuur. U kunt er hiermee voor zorgen dat u de Ki (levensenergie) die door de meridianen loopt optimaal kunt benutten om het lichaam te voeden.

Traditionele Chinese geneeswijze

De traditionele Chinese Geneeswijze vinden we terug in Shiatsu in Hoofddorp, maar ook in bijvoorbeeld accupunctuur. Deze geneeswijze is gebaseerd op de filosofie van Tao, de universele energie van Yin en Yang en de 5 elementen. De geneeswijze gaat uit van een holistische kijk op de mens en de gezondheid in het algemeen. Tijdens Shiatsu in Hoofddorp pas ik deze techniek op een effectieve wijze toe en zorg ik ervoor dat u het zelfgenezend vermogen van het lichaam kunt stimuleren. Dit draagt bij aan een betere weerstand en zorgt er in algemene zin voor dat u beter in uw vel komt te zitten.

Shiatsu in Hoofddorp

Maak gebruik van Shiatsu in Hoofddorp en zorg er daarmee voor dat u gezonder door het leven kunt gaan. De therapie werkt heerlijk ontspannend, maar zorgt er daarnaast voor dat u gebruik kunt maken van de filosofie die de basis vormt voor de Traditionele Chinese geneeswijze.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u advies over welke massage het best bij uw wensen of klacht past? bel dan naar 06-51985645 of vul het contactformulier in