Referenties

 1. Robin Buitelaar

  Als hardloper had ik langere tijd te maken met verkramping in mijn kuitspier. Roland heeft mij door middel van massage en goede begeleiding vlot afgeholpen van mijn klachten. Daarnaast heb ik Roland als prettig in de omgang en to-the-point ervaren.

 2. Carla v Doorn

  Naar aanleiding van mijn vraag aan Roland is hij op zoek gegaan naar de beste techniek tegen cellulitis
  Mijn verwachting van resultaat was niet hoog,maar,niet geschoten is altijd mis
  Hij heeft hele goede resultaten geboekt,de huid is minder bobbelig. We gaan wel door met de behandelingen.
  TOP masseur luisterd naar je en denkt met je mee.

 3. Sjaak Haagenaar Bericht auteur

  Ik had vreselijk last van mijn schouder en tintelingen in mijn arm waardoor ik niet meer kon slapen van de pijn.
  Roland heeft mij hier volledig vanaf geholpen met zijn massage en ik kan weer genieten van mijn nachtrust.
  Het heeft ongeveer 10 behandelingen gekost maar ik ben er wel vanaf.

 4. natascha de smit

  Bij Roland terecht gekomen ivm chronische rugklachten.Ga nu regelmatig bij hem langs voor een triggerpoint massage wat mijn klachten aanzienlijk heeft doen verminderen. Daarbij hanteert Roland een gunstig tarief!

 5. marja van kaam

  ik had klachten aan de rechterkant van mijn gezicht(een gevoel alsof ik een verdoving van de tandarts had gehad) uitermate vervelend.Ben behandeld geweest bij een fysiotherapeuten en een chiropraktiker, heeft allemaal niet geholpen. Ben uiteindelijk bij een homeopaat terechtgekomen en bij Roland en samen hebben zij het voor elkaar gekregen, dat ik gelukkig kan zeggen, ik had klachten. af en toe speelt het nog op, ik blijf zeker onder behandeling (triggerpoint) zodat Roland de klachten nog verder kan reduceren. Roland ik ben blij met je, want klachtenvrij door het leven gaan is zo bevrijdend.

 6. Hélène de Hoog

  Na jaren en jaren bij allerlei fysio’s geweest te zijn eindelijk resultaat. Roland stelde voor dat ik 3 keer achter elkaar zou komen zodat hij mij van mijn hoofdpijn door spanning zou afhelpen.
  En inderdaad.
  Ik ga nog regelmatig langs om de spieren los te maken.
  Nooit gedacht dat t zo goed zou werken.
  Hélène

 7. Karel

  Na lange tijd met een vervelende hoofdpijn te hebben gelopen heeft Roland mij hiervan afgeholpen met zijn prettige massage. Na drie behandelingen had ik geen last meer en nu kom ik regelmatig bij hem terug om te voorkomen dat het terugkomt want de oorzaak kan hij natuurlijk niet wegnemen.

 8. Sharonna

  Roland gefeliciteerd met je vernieuwde site, vind hem echt erg mooi geworden!

  Roland is een fijne masseur die met veel aandacht en liefde je helpt genezen en ontspannen.
  Hij heeft bij mij de cursus Thaise Yogamassage en Reiki geleerd en heeft ook deze gaven in zijn vingers!

  Roland is een fijne vriend en collega, we wisselen uit en werken samen in het Adamashuis in Nieuw Vennep.

 9. Marloes Kempers

  Ik ben verwezen naar de praktijk van Roland van Bommel door een chiropractor in Haarlem.

  Zijn rust, een soort zachtheid gecombineerd met kracht en geduld om echt vastzittende plekken los te masseren, zorgen ervoor dat al lang bestaande klachten eindelijk oplossen. Ik voel me op mijn gemak. Ik ervaar respect naar mij en de te masseren plekken. Ik kan Roland van Bommel van harte aanbevelen.

 10. A. Weltevreden

  Ik heb de massages van Roland als heel prettig en ontspannend ervaren. Mijn klachten (zoals rugpijn door verdraaiing en nek/schouderpijn door te lang in een gespannen houding zitten) zijn door de massages aanzienlijk verminderd. Dus naast gewoon prettig ook “genezing” bevorderend.

 11. Sonja Driessen

  Ik had al enige tijd ontzettende last van mijn rug waardoor waarschijnlijk ook nog eens mijn knieen zeer gingen doen.
  Anderhalf jaar geleden heb ik voor mijn rug zeker 6 maanden therapie gehad maar dat hielp alleen steeds maar heel even, de klacht is nooit helemaal weggegaan.
  Nu ben ik bij Roland terecht gekomen en dat heeft zeker voor mij goed gewerkt. Hij luistert echt naar wat je klachten zijn en vertelt dan wat hij voor techniek bij jou wil gaan toepassen. Mijn klachten van mijn knieen zijn hierdoor al helemaal verdwenen en met mijn rug gaat het ook al veel beter. Door de combinatie van zijn verschillende technieken werken zijn behandelingen bij mij heel goed en zal hem ook zeker aan iedereen aanbevelen.

 12. A. Somers

  Na een periode met lage rugpijn waarbij het zonder aanleiding regelmatig ‘in mijn rug schoot’ ben ik langdurig onder behandeling geweest van een fysiotherapeut.
  Pas nadat ik via een kennis bij Roland van Bommel terechtkwam, ging het veel beter met mij. Al na de eerste behandeling voelde ik mij soepeler dan ooit.
  Sinds een aantal maanden masseert Roland mij en sindsdien heb ik geen last meer dat het in mijn rug schiet.
  Echt geweldig! Ik kan Roland aan iedereen aanbevelen. Naast het feit dat het heerlijk voelt, behandelt hij je met respect en straalt hij zoveel rust uit dat ik mij elke keer weer als herboren voel als ik bij hem vandaan kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.