ontspanningsmassage Hoofddorp

Kies voor een ontspanningsmassage in Hoofddorp

Bent u toe aan een heerlijke ontspanningsmassage in Hoofddorp? U bent bij Massagepraktijk Roland aan het juiste adres. Roland combineert een uitstekende kennis van het menselijk lichaam en verschillende massagetechnieken met de juiste aanpak en benadering, waardoor u zich direct thuis voelt. Als NGS gecertificeerd sportmasseur bieden we een hoge mate van kwaliteit aan, in combinatie met de persoonlijke benadering die onze klanten als prettig ervaren. Kies uit een aantal verschillende massages, waarvan de ontspanningsmassage in Hoofddorp goed geschikt is voor mentale ontspanning.

Mentale ontspanning

We hebben tegenwoordig steeds meer last van stress, iets waar de ontspanningsmassage in Hoofddorp u uitstekend van af kan helpen. Tijdens de massage komen bijvoorbeeld de rug, de nek, de schouders, de benen en de armen aan bod, waardoor het totale lichaam zich op een prettige manier kan ontspannen. Houd er echter rekening mee dat dit type massage weinig tot geen effect zal hebben op het moment dat u last heeft van pijnlijke spieren. De ontspanningsmassage in Hoofddorp is er vooral voor de mentale klachten, aangezien u daar behoorlijk minder last van zal hebben.

Spanningen in het hoofd

Het zijn de spanningen in het hoofd waar we doorgaans maar moeilijk vanaf kunnen komen. De ontspanningsmassage in Hoofddorp brengt hier verandering in, waardoor u bijvoorbeeld even lekker tot rust kunt komen en u nergens meer aan hoeft te denken. We zorgen ervoor dat u minder last heeft van de spanningen en drukte in het hoofd. We maken uw hoofd als het ware even leeg, door de lichamelijke onderdelen een voor een op de juiste manier te behandelen. Na de ontspanningsmassage in Hoofddorp gaat u weer op een geheel ontspannen wijze naar huis, waardoor u de spreekwoordelijke batterij weer even volledig op heeft kunnen laden.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u advies over welke massage het best bij uw wensen of klacht past? bel dan naar 06-51985645 of vul het contactformulier in