Massages

Massage komt oorspronkelijk uit de oude culturen van India, China, Thailand en Egypte.
In deze culturen wordt massage beschouwd als een zeer belangrijk geneesmiddel met als uitgangspunt, dat veel klachten voortkomen uit de psyche van de mens. In een later stadium is massage overgekomen naar het westen.

Massage is geen vervanging voor de traditionele geneeskunde. Massages zijn daarentegen wel een waardevolle aanvulling op geneeskunde. Massage kan voornamelijk helpen wanneer er klachten zijn als gevolg van spanningen in het lichaam. Hierbij kunt u denken aan stress en/of druk. Massages dragen bij aan de ontspanning van de spieren, waardoor de klacht afneemt. Vaak hebben mensen al langere tijd last van spanningen in het lichaam en weten zij niet precies wat de oorzaak is van deze spanningen. Door het bestrijden van de klacht wordt men zich weer bewust van de oorzaak van de klacht. In de toekomst zal men de spanning sneller herkennen.

Er zijn diverse massage technieken die bijdragen aan het welzijn van het menselijk lichaam. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu, triggerpoint, stoelmassage en bedrijfsmassage.

Lees meer over de verschillende massage technieken:
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Shiatsu
Triggerpoint
Stoelmassage
Bedrijfsmassage

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u advies over welke massage het best bij uw wensen of klacht past? bel dan naar 06-51985645 of vul het contactformulier in

Massage aan huis:
Interesse voor massage aan huis, zie massage aan huis